Betöltés...
 

Főoldal

Szerencsés Találkozások projektPályázatok

Roma Education Fund ösztöndíjak

Image Roma Education Fund (REF) Ösztöndíjprogram (REF SP)nyílt felsőoktatási pályázatán azok a roma hallgatók vehetnek részt, akik valamely államilag elismert felsőoktatási intézményben alap, mester vagy doktori képzésben folytatnak tanulmányokat az alábbi országok valamelyikében : Albánia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Cseh Köztársaság, Magyarország, Koszovó, Montenegró, Moldova, Románia, Oroszország, Szerbia, Szlovákia, Törökország, Ukrajna. Határidő: az ösztöndíj programtól függően május 26. és július 31. között.
További cikkek a témában


Könyvajánló

K. Nagy Emese: Több mint csoportmunka

Image Közel kétezer hátrányos helyzetű hazai diák esetében már bizonyította a Komplex Instrukciós Program, hogy képes a hatékony felzárkóztatásra. A „hejőkeresztúri modell” néven is ismert módszert alkalmazó iskolákban csökkent az agresszió és a hiányzások száma, erősödött a szülőkkel való együttműködés és jobbak lettek a diákok eredményei. A Nemzeti Tankönyvkiadó gondozásában most megjelent könyv segítségével még többen ismerkedhetnek meg a „hejőkeresztúri modellel”.

Agnete Friis és Lene Kaaberbøl: Cigányátok

Image Miskolctól nem messze egy elhagyott szovjet laktanya áll. Már teljesen kifosztották, két cigány fiú mégis kutakodni kezd az egykori kórház romos épületében - a Libri Kiadó jelentette meg Agnete Friis és Lene Kaaberbøl Cigányátok című krimijét.
További cikkek a témában


Hírek

BUVERO – Roma Női Médiatábor

Image A Romédia Alapítvány idén is meghirdette BUVERO elnevezésű Roma Női Médiatáborát. Július 31-ig várják fiatal roma nők jelentkezését. A tábor időpontja: 2014. augusztus 9-23.
További cikkek a témában

Ajánló

További programok

Felhívások

További cikkek a témában

Sajtófigyelő

További cikkek a témában
(Cached)

Google keresés

 
www.romapage.hu
WWW