Betöltés...
 

Főoldal

Szerencsés Találkozások projektPályázatok

Azonos tisztelettel - az EBH pályázati felhívása

Image Az Egyenlő Bánásmód Hatóság (EBH) nyílt, jeligés rövidfilmpályázatára az esélyegyenlőséget hangsúlyozó, figyelemfelhívó, legfeljebb 5 perc időtartamú filmeket vár. A regisztrációs űrlap beérkezési határideje: 2014. április 1.
További cikkek a témában


Könyvajánló

K. Nagy Emese: Több mint csoportmunka

Image Közel kétezer hátrányos helyzetű hazai diák esetében már bizonyította a Komplex Instrukciós Program, hogy képes a hatékony felzárkóztatásra. A „hejőkeresztúri modell” néven is ismert módszert alkalmazó iskolákban csökkent az agresszió és a hiányzások száma, erősödött a szülőkkel való együttműködés és jobbak lettek a diákok eredményei. A Nemzeti Tankönyvkiadó gondozásában most megjelent könyv segítségével még többen ismerkedhetnek meg a „hejőkeresztúri modellel”.

Agnete Friis és Lene Kaaberbøl: Cigányátok

Image Miskolctól nem messze egy elhagyott szovjet laktanya áll. Már teljesen kifosztották, két cigány fiú mégis kutakodni kezd az egykori kórház romos épületében - a Libri Kiadó jelentette meg Agnete Friis és Lene Kaaberbøl Cigányátok című krimijét.
További cikkek a témában


Hírek

O Zhanipe Zor Si | A Tudás 6alom

Image Az is­ko­la­el­hagyás el­le­ni slam po­etry ver­senyt hir­detett a Roma Ok­tatási Alap. A kapcsolódó klippet tel­jes hosszában feb­ruár 27-én nyilvános eseményen mu­tatták be a bu­da­pes­ti Te­lepy Károlyi Általános Is­kolában az is­ko­la diákja­i­nak részvételével.
További cikkek a témában

Ajánló

Jam Session koncertek a Budapest Jazz Clubban

Image Márciusban is Jam Session koncertekkel várják az érdeklődőket a Budapest Jazz Clubban. A fellépők: Rafel Mario Trio, Pataj György Trio,Szendőfi Péter Trio, Gáspár Károly Trio, Balázs József Trio, Egri János Trio.

Cigánypasztorációs Műhely

Cigánypasztorációs Műhely 2014-ben is várja az érdeklődőket. A legközelebbi, március 12-i alkalom témája: Az oktatás aktuális kihívásai; szegregáció/integráció, oktatási modellek, tapasztalatok a hátrányos helyzetű gyermekek oktatásában, nevelésében
További programok

Felhívások

További cikkek a témában

Sajtófigyelő

További cikkek a témában
(Cached)

Google keresés

 
www.romapage.hu
WWW